Belören İlkokulu

Vizyon: “Tüm imkânsızlıklarını yenmiş, başarıyla özdeşleşen öncü bir kurum olmaktır.”

Misyon: Belören İlköğretim Okulu olarak Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı, üst öğrenime öğrenci yetiştiren bir kurumuz.”

Başarılar:

Saatler: BAŞLANGIÇ: 08:40 BİTİŞ : 14:30
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4167912026

WEB - https://belorenio.meb.k12.tr

Adres - Belören Kasabası İlkokul Cad. Gölbaşı/ADIYAMAN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Belören Kasabasında yer almaktadır.Kasabamız Gölbaşı ilçe merkezine 25 km, Adıyaman il merkezine 85 Km. mesafede bulunmaktadır.HAlkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Adres - Belören Kasabası İlkokul Cad. Gölbaşı/ADIYAMAN

Ulaşım Belören - Gölbaşı, Gölbaşı - Belören arasında her saat başında sürekli olrak minibüs seferleri bulunmaktadır. Gölbaşı-Adıyaman, Adıyaman-Gölbaşı arasında her yarım saate bir minibüs seferleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kasabamız Gölbaşı ilçe merkezine 25 km, Adıyaman il merkezine 85 Km. mesafede bulunmaktadır.